fikołek z przewrotką ... siły złego na jednego...zwał jak zwał ...ciekawy zwrot rynku się rysuje, jeszcze w piątek przychylałem się do Ski lecz byki nie dają za wygraną i do odnowienia Lki nie wiele brakuje.
Jeszcze się Stany nie zamknęły, więc nic nie jest przesądzone. Póki co DAX jest najwyżej od roku i większość indeksów dziś rośnie, ale główne waluty spadają. Korelacja się trochę rozjechała.
nakreśliła się Ska gdyż rynek wyszedł dołem z zakresu chmury ICHI na 30M co potwierdza dość mocno słabość rynku. Niemniej nie oczekuje cudów i TP max 25PKT- gdyż general trend to L
Dawno nie miałem takiej wymowy na wykresach tygodniowych....na sp500 nakreśla się sygnał S natomiast na fw20 utrzymuje L. Tym samym nie jasna sytuacja na rynku nieco zbija mnie z pantałyku, gdyż trudno opowiedzieć się z jakim kierunkiem mamy do czynienia w tym ujęciu czasowym.
Wszelkie znaki wskazują, że na otwarciu zyskasz, ale rynek jakoś niepewnie rośnie. Eurodolar dziś ledwie się podniósł, a funt walczy o wsparcie. Jest blisko przełamania linii trendu. Jak waluty polecą to i indeksy razem z nimi. Jeszcze nie ma wyraźnych sygnałów dla L, jedynie bardzo krótkoterminowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum